RAW fájlrendszer helyreállítása micro sd kártyán lehetséges?
Van egy 64gb-os micro SD kártyám, másolás közbeni hiba után raw fájlrendszer lett rajta irásvédelemmel,formázni sem tudom.Az adatokat nagyjából letudtam menteni róla a 4ddig-el.Bár ami fontos lett volna azt nem sikerült.
Van e valami mód a helyrehozására,adatokkal vagy anélkül, vagy felejtsem inkább el.
Ezt ennyiből nem lehet megmondani. Nekem múltkor sikerült maradéktalanul kinyernem egy hasonló hibát mutató kártyáról. De volt olyan is, amikor teljesen megsemmisültek rajta az adatok.
Magát a kártyát valószínűleg már nem fogod tudni használni, de az adatokat talán még le lehet róla menteni. Talán a legjobb lenne, ha elvinnéd olyan szakembernek, aki ért ehhez. Vagy ha haladóbb felhasználó vagy: készíts róla egy lemezképet (Linuxon ez a dd parancs, Windowson meg biztos lehet rá programot találni), és arra eresz rá valami adatvisszaállítót, mondjuk a Test Disket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!