Uttorent program?

Figyelt kérdés

jó estét!

valaki tudna segíteni egy picit?

utorrent programommal valami gond van ha el indítok egy torrentet akkor meg fagy az egész.

ncore-ról szoktam töltögetni filmeket és mostani uttorent programomban van egy pár akvit letöltés ha ki törlöm a programot torrentekkel együtt és le töltök egy másik uttorent programot

meg tudom úgy oldani hogy a seed meg maradjon ncore-on?

2023. jan. 15. 19:17
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2023. jan. 15. 21:53
 12/22 anonim ***** válasza:

Nincs mit.

Progiban vna amgyar nyelv is amúgy.

2023. jan. 15. 21:55
 13/22 A kérdező kommentje:

meg csináltam amit írtál le töltöttem de mikor el akarom indítani a qbittorrent torrenteket hogy tovább tudja seedelni akkor újra el kezdi le tölteni

meg adtam az adott célt a D: meghajtón ahová a uttorent programmal töltöttem még le a filmeket de nem ál seed be hanem úja el kezdené le tölteni ez mért van ? ,

2023. jan. 15. 22:23
 14/22 anonim ***** válasza:
Mert teljesen más a program, ez elkerülhetetlen, viszont ezzel nem elsz semmi különösebb gondod, sokkal stabilabb megbízhatóbb program.
2023. jan. 15. 22:25
 15/22 A kérdező kommentje:
igen és hiszek is neked de vissza kéne előtte töltenem amiket eddig le töltöttem a uttorent programmal mert bant kapok Ncore-ón :D
2023. jan. 15. 22:27
 16/22 anonim ***** válasza:

Nem bannolnak ki érte azonnal, egy hónapban lehet 5 hit and runod maximum, ezért még semmi nem jár.

Ha túl is léped először csak pár nap letöltésmegvonás van, 6 vagy 12 alkalom után jár a felfüggesztés, de akkor is premiummal fel elhet oldani.

2023. jan. 15. 22:30
 17/22 A kérdező kommentje:
Hit'n'runolt hónapok száma 1 ezt kell nézni ? mert akkor csak 1 van
2023. jan. 15. 22:33
 18/22 anonim ***** válasza:
Igen. Fejből msot nem tudoma szabályzatot de a lényege az, hogy első hónapért mondjuk 2 nap jár, ha második hónapban is túlléped akkor pl 5 nap, és így tovább emelkedik, míg 6 vagy 12-ik alkalom után felfüggesztés jár. Ez sem a bannolással egyenlő, mert premium vásárlással feloldható, és egyúttal nullázza is a számlálót.
2023. jan. 15. 22:36
 19/22 A kérdező kommentje:

úgy tudom hogy olyan prémiumot lehet venni hogy ha letöltesz egy torrentet nem kell vissza tölteni ez mennyire igaz?

a legmagasabb prémium amit lehet venni 12 hónapos ami 29,95 USD kerül!

2023. jan. 15. 22:51
 20/22 anonim ***** válasza:
Premiummal valóban nincs seedkötelezettség, akkor nem kell visszatöltened semmit míg aktív a premium csomag. Meg reklámok sincsenek az oldalon pl.
2023. jan. 15. 22:53
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!