Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mért fagy le a program?

Mért fagy le a program?

Figyelt kérdés

µTorrent programról van szó!

Ncore oldalról szoktam töltögetni filmeket már rég óta kb 4 éve és ez idő alatt ilyen hibát nem láttam még ami már 2 napja tart nálam!

hogy mikor el indítok egy letöltést addig meg fagy a µTorrent program míg le nem tölti a kívánt torrentet!

maga a letöltést nem látom hogy hol tart csak akkor mikor már kész van.

program az meg fagy de a gépet tudom használni meg minden de a µTorrent programot nem egyszerűen meg ál mintha nem töltené az adott torrentet

de még is tölti csak szabad szemmel nem látom de mikor le töltötte a fájlt akkor minden ok nélkül tudok a programban ide oda kattintgatni.

de míg futóban van egy torrent addig egyszerűen meg fagy és semmire nem reagál míg le nem tölti a kívánt fájlt amit ugye nem látok!

be kapott volna a gépem valami vírust? mert avast program volt a gépemen de írta egy srác hogy ne használjam a avastot mert Windows 10 beépített vírus irtója bőven elég egy átlag-felhasználónak

2023. jan. 15. 16:04
 1/2 anonim válasza:
Nekem is volt ugyan ilyen problémám, és az oldotta meg, hogy mikor felajánlotta a program, hogy frissítsem újabb verzióra akkor megtettem és azóta minden megy normálisan.
2023. jan. 22. 15:19
 2/2 anonim ***** válasza:
Én qbittorrentet használok már 6-7 éve legalább, amíg nem váltottam klienst addig az utorrent nekem is csinált hasonlókat régen.
2023. márc. 27. 07:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!