Mért fagy le a program?
µTorrent programról van szó!
Ncore oldalról szoktam töltögetni filmeket már rég óta kb 4 éve és ez idő alatt ilyen hibát nem láttam még ami már 2 napja tart nálam!
hogy mikor el indítok egy letöltést addig meg fagy a µTorrent program míg le nem tölti a kívánt torrentet!
maga a letöltést nem látom hogy hol tart csak akkor mikor már kész van.
program az meg fagy de a gépet tudom használni meg minden de a µTorrent programot nem egyszerűen meg ál mintha nem töltené az adott torrentet
de még is tölti csak szabad szemmel nem látom de mikor le töltötte a fájlt akkor minden ok nélkül tudok a programban ide oda kattintgatni.
de míg futóban van egy torrent addig egyszerűen meg fagy és semmire nem reagál míg le nem tölti a kívánt fájlt amit ugye nem látok!
be kapott volna a gépem valami vírust? mert avast program volt a gépemen de írta egy srác hogy ne használjam a avastot mert Windows 10 beépített vírus irtója bőven elég egy átlag-felhasználónak
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!