Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Akik a hátizsákjukban tartják...

Akik a hátizsákjukban tartják a laptopjukat, hogyan teszik ezt?

Figyelt kérdés
A gép kijelzője van a hátuk felé vagy fordítva? Nem törik be így könnyen a kijelző?

2023. jan. 15. 11:15
 1/5 anonim ***** válasza:
60%
Teljesen mindegy, hogy van a kijelzőj, és nem, ha nem dobálod, akkor nem törik be.
2023. jan. 15. 11:56
 2/5 anonim ***** válasza:

Én beraktam a táskába egy ilyet:

[link]

A fém izét leszuperáltam és kijelzős oldal támaszkodik neki, másik oldalra meg mindig sikerül ezt azt pakolni-védve.

2023. jan. 15. 12:02
 3/5 anonim ***** válasza:
Én a laptop alját a hátam felé szoktam fordítani. Bár valószínűleg fordítva sem lenne semmi baja, csak megszokás.
2023. jan. 15. 13:13
 4/5 anonim ***** válasza:
Megszokás kérdése. Én a tetejét szoktam a hátam fele fordítani.
2023. jan. 15. 15:02
 5/5 anonim ***** válasza:
26%
A kijelző nem nézhet a töltő/egér/biszbaszok felé. Ez a lényeg. A kijelző hátlapja is nagyon sérülékeny, így óvni kell. Fircsa tehát, de kifelé fordítva biztinságosabb, mert a táskában hordott dolgok nagyobb valószínűsággel fogják benyomni, mint bármi kívülről.
2023. jan. 15. 22:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!