Hp victus 16 d0655ng i5-11400H,16gb ram,rtx 3060 6gb gamer laptop velemeny?
Az HP Victus 16 D0655ng i5-11400H, 16GB RAM és RTX 3060 6GB grafikus kártyával rendelkező gaming laptop egy jól teljesítő gép, amely képes kezelni a legtöbb modern játékot magas beállításokkal. Az RTX 3060 egy erős grafikus kártya, amely képes nyújtani magas képkocka-sebességet igényes játékokban. Az i5-11400H egy erős processzor, amely képes kezelni a többfeladatos műveleteket és igényes játékok futtatását.
A közelgő Hogwarts Legacy játékhoz kapcsolódva, a gépigényeket illetően, magasakat várnak tőle, de nehéz biztosat mondani, mert nincsenek hivatalos információk a pontos követelményekről. A konfigurációjának köszönhetően, magas beállítások mellett, 60fps-nél magasabb sebességgel játszhatsz vele, de ez a beállításoktól is függhet.
victus az fapados (sporolos) valtozat
Omen ami igazi gameing szeriaja HP nak
szoval lehet hogy lesz vele gondod jobban mintha egy Omenre raszanad a pluszt
Tesztet sajnos nem nagyon találsz róla. Én ezt a konfigurációt vettem meg:
Most ezzel az akcióval igen jó. Viszont én nem játékra, hanem videószerkesztésre használom, nagyon jó kis gép, csendes, erős, bírja a strapát. :)
Nem tudom végül megvásároltad-e. Ha igen akkor ezzel a konfigurációval? És így mennyi volt az ára? Ugyanis ez az akció amiben én vettem elég jó, máshol nem találtam ilyen konfigurációban még csak hasonló áron sem. A processzorok közötti különbség:
Plusz ott a 32Gb ram (DDR5) és nem RTX 3060 hanem RTX 4050 van benne :) Csak ajánlani tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!