Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Nem sikerül kapcsolatba...

Nem sikerül kapcsolatba lépnem az OpenAI-al, mit csináljak másképp?

Figyelt kérdés
Többször próbáltam a regisztráció után kérdéseket feltenni s valamilyen hibára hivatkozva kidob a rendszer, a telefonom elavult lehet hozzá? Vagy túl sok user terheli őket? Vagy mi lehet?

2023. jan. 12. 12:38
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Másik.

A jövő látható, hogy erre halad. Ha fizikailag még messze vagyunk attól, hogy egy értelmes, emberszerű robotot/androidot alkosson az emberiség, az valószínűleg hamarabb be fog következni, hogy mint szoftver fog létezni, hasonlóan, mint A nő című filmben:

[link]

Aztán majd ha meglesz a technológia fejlettség ahhoz, hogy ezt a szoftvert egy emberszerű androidra töltsék, lehet vakarni a fejünket, mikor ez történik a minőségellenőrzéskor:

[link]

Ez utóbbi a Quantic Dream "Kara" című techdemója (akinek felirat szükséges, a CC-t bekapcsolva elérhető a magyar feliratozás) a Detroit:Become Human játékhoz, ami pont ezt a kérdést boncolgatja, hogy az az android, ami szembemegy a programmal (deviáns lesz) az öntudat vagy programhiba? Mondjuk ezt a világot 2038-ra jósolja a játék, a valóságban nagyon nem lesz ez akkor, legalábbis én nem tudom elképzelni ezt, hogy még bőven az én életemben ez bekövetkezik, mondjuk addig még élni is kell, ez igaz.

Érdekes ez a téma, a játékot nagyon tudom ajánlani, a filmet már kevésbé, egyszer nézhető. A játék viszont a kialakítása miatt (számít a döntésed) többször is játszható, más-más befejezés érhető el, és nem csak a vége lehet más, a sztori közben hozott döntések miatt akár teljesen új jeleneteket is kaphat az ember, amit addig nem látott.

2023. jan. 30. 17:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!