Segítene valaki ?
Figyelt kérdés
helló!
tudom ki írtam már vagy 10x a kérdést de nem kaptam semmi választ! már mindegyik kategóriába ki írtam hogy minél hamarabb választ kapjak de most ki írom 11x is
szóval imádjunk a for honor nevű játékot a játék megjelenése óta a barátaimmal játszunk vele
de van olyan skill a játékban amire mai napig nem tudunk rá jönni hogy kell hogy mikor 4v4 meccset indítunk sokszor találkozunk olyan játékosokkal
hogy jobbra balra forog de nagyon gyorsan és így lehetetlen el találni!
és nagyon idegesítő hogy egy ilyen player ellen csak is csapatban tudjunk le győzni haverokkal vagy is mi 3-an ö egyedül.
hogy kell ezt a skilt meg csinálni? vagy ezt valós pénzért lehet venni?
valaki azzal jönne hogy Google a barátod hát nagyon nem az
2023. jan. 11. 16:05
1/7 anonim válasza:
Nincs a játéknak valami magyar közössége pl facebookon? sajnos nem ismerem a gamet, de én specifikusan ezzel a játékkal kapcsolatos csoportokban keresgélnék.
2/7 A kérdező kommentje:
facebook-on van közösségi oldal oda írtam ki elsőnek ezt a kérdést és privátban is kérdeztem ott embereket de nem akartak nagyon vissza írni ezért jött a gyakori
2023. jan. 11. 16:14
4/7 anonim válasza:
Ez a leírás alapján egy csalás. Számtalan multi játékban találkoztam már ilyennel. A csalás lényege, hogy nehezen lehessen eltalálni az idióta mozgás miatt.
5/7 A kérdező kommentje:
ohh :/ olyan idegesítő jobbra balra forog nagyon gyorsan védekezni alig lehet elenne nem hogy el találni szerencsére nem mindig akadunk ilyen játékossal össze de ha igen 1v1 nem hatásos ellene az biztos
2023. jan. 11. 18:02
6/7 anonim válasza:
Ez nem skill. A csalóprogram rángatja a karaktermodellt az automata támadás miatt (pl. direkt fejre vagy a legsebezhetőbb pontra támad végtelenítve), és annak az animációja van megbolondulva.
7/7 A kérdező kommentje:
de erre hogy nem jönnek rá ? és nem kapnak bant? mert ha ilyen játékosokkal dob össze játszhatatlan az egész
2023. jan. 12. 14:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!