Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Azt meglehetne valahogy csinálni?

Azt meglehetne valahogy csinálni?

Figyelt kérdés
Szóval van fent angolul youtubeon videó egy emberről angolul beszél. Sajnos én nem tudok angolul. De nagyon érdekel miről beszél, arra gondoltam hogyha valahogy meglehetne azt csinálni hogy letölteni a videót és egy magyar feliratfájlt írni mellé. A google fordítóval forditanám. Vagy ez hülyeség? Nehéz lenne megcsinálni? Van ilyen felirat készitő program?
2023. jan. 10. 21:06
 1/5 anonim ***** válasza:

meg lehet csinálni

ha nincs angol nyelvű felirat, akkor hallás után kell lefordítani

2023. jan. 10. 22:12
 2/5 anonim ***** válasza:
a ruszkik próbálkoztak a |mindenre jó piros gomb|-bal de mindig kiderült, hogy csak vírus, aztán kirobbantottak egy háborút is, úgyhogy most nem a Marsra, hanem a Ceres-re megyünk
2023. jan. 10. 22:28
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Van angol feliratja? Azt le lehet fordíttatni automatikusan. Fogaskerékre kattintva meg fogod találni...
2023. jan. 10. 22:49
 4/5 A kérdező kommentje:
Hát ha a fogaskerékre rámegyek, 2 opció van feliratoknál, vagy ki, vagy angol (automatikusan létrehozott) amit belehet rakni és akkor minden egyes szót letesz azzal párhuzamosan ahogy beszél. De olyan hogy forditás magyarra nincs. Igazából több videója is van ennek az embernek, egy másik videonál meg alapból bent van az angol felirat. Rámentem a fogaskerékre valamelyiknél, és spanyol feliratot is írt hozzá, vagy bulgár, de nincs magyar
2023. jan. 11. 08:23
 5/5 A kérdező kommentje:
Jaa megvan, számitógépen nézem és be lehet állítani magyarra, bár néha értelmetlenül fordít
2023. jan. 11. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!