Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ha cs.1.6 le törlöm és újra...

Ha cs.1.6 le törlöm és újra letöltöm, vagy VPN-T használok akkor vissza tudok menni egy szerverre ha ki bannoltak örökre?

Figyelt kérdés
Sajnos csináltam egy nagy hülyeséget el játszottam hogy csalok valahogy mindig tudtam hogy hol van az enemy és a feje ezért ki bannolnak wh gyanúval nagyon szeretem azt a szervert:(

2023. jan. 10. 08:31
 1/7 anonim ***** válasza:
Lehet, bár ha hardware alapján bannoltak oda vissza nem tudsz menni.
2023. jan. 10. 08:39
 2/7 A kérdező kommentje:
Akkor újra telepítem! De mi az a hardware?
2023. jan. 10. 08:44
 3/7 anonim ***** válasza:
Az alkatrészek amik a gépedben vannak. Azoknak van ID-je(azonosítója). Ha arra kaptál bant csak a kicserélésével tudod kikerülni a tiltást.
2023. jan. 10. 08:56
 4/7 anonim ***** válasza:
70%
Az élet legnagyobb problémái 12 évesen. VPN kell neki amikor a hardware szó jelentését sem ismeri. De csak halkan szólok hogy akarsz VPN ről játszani amikor egy videót is akadozva fog megnyitni?! 😅🤦
2023. jan. 10. 10:25
 5/7 A kérdező kommentje:
Honnan tudod hogy én annyi vagyok tesó?
2023. jan. 10. 16:43
 6/7 A kérdező kommentje:
Értem én hogy le lehet következtetni hogy ki hány éves de el árulom 17 leszek januárban:)
2023. jan. 10. 16:44
 7/7 anonim ***** válasza:
#5 Most vallottad be :D
2023. jan. 10. 16:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!