Dudika1991 kérdése:
Hogyan ismeri fel a pc a vr szemüveket ? Elég csak bedugni és már kész is ?
Figyelt kérdés
En mindig is konzolos voltam legfőképp xboxos 😁 de most eljutottam arra a pontra hogy szeretnek VR játékokkal játszani pc én. Igy elszantam magam egy erős gép vásárlása és egy jó minőségű szemüveg vásárlása melett .De addig nem veszem meg míg utánna nem járok a dolgoknak . Theát én azzal nem vagyok titszába igazából,hogy veszek egy pcét bedugom a vr szemüveget és akkor már megy is ? Gondolom nem !? 😂😂 Ezt hogy kell elképzelnem lekell töltenem vagy vennem esetleg egy olyan programot ami felismeri a szemüvegek es a játékok azok alapból virtualis valáságban futnak vagy ahoz is kell külön egy program ? Hát köszi előlre is a felvilágosítást 😂😂😂2023. jan. 9. 06:37
1/2 anonim válasza:
Kijelzőnek ismeri fel
gondolom olyan játék kell hozzá, aminek morph-olva vannak a képkockái, másképpen ugyanazt látnád mindkét szemeddel
2/2 anonim válasza:
Nekem oculus riftem volt, neki van sajat programja amit azthiszem siman letudsz tolteni ingyen az oculus oldalarol es abban kell konfiguralni a dolgokat,pl. beallitani magat a teret hogy mekkorat akarsz hasznalni es ha elered a szemuvegben latnifogod ha kozel ersz a szelehez hogy lathato lesz egyfajta fal,rács,meg mindenfele dolgot. De ha ez megvan utana tenyleg csak annyi hogy bedugod,elinditod az pl oculusos programot es megy a dolog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!