Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Sajnos beregisztraltam egy...

Dobalyka kérdése:

Sajnos beregisztraltam egy oldalra 1 napra a neve m.tendermeetup Sajnos viszi a pénzem és nem tudom anprofilt törölni tudna segíteni valaki hogy lehetne ezt megoldani.?

Figyelt kérdés
2023. jan. 7. 20:02
 1/5 anonim ***** válasza:
hogyhogy viszi a pénzed? legrosszabb esetben hívd fel a bankod és tiltsd le a bankkártyát. de ez nem így szokott menni, hogy szabadon vonogatnak pénzt.
2023. jan. 7. 20:51
 2/5 anonim ***** válasza:
Igazából az ilyen oldalak ellen csak azt teheted, hogy tiltod a kártyád, és kérsz a banktól újat. Máshogy nemigen tudod ezt a jelenséget megszüntetni szerintem.
2023. jan. 7. 21:46
 3/5 anonim ***** válasza:

Tilts le a kártyádat! Megteheted most is netbenkon, telefonon keresztül is.

Bár azt is tudni kéne, hogy milyen jogi következményei vannak ha nem fizetsz.

Mire fizettél elő, mit vásároltál?

2023. jan. 7. 21:47
 4/5 anonim ***** válasza:

"Szia ez egy társkereső oldal és 1 napot fizettem be hogy kipróbáljam és folyamatosan szinteket léptet és automatikusan vonja a pénz ilyen olyan tagsagokra"

Mondtuk: tiltsd le a kártyát, hogy legalább a pénzed ne vigye!

2023. jan. 8. 09:12
 5/5 anonim válasza:

Le tudtad valahogy mondani?

Én is belefutottam, 1 napra 1 euró, aztán automatikusan meghosszabbodik, de naponta már sokkal többet von le. Van olyan menüpont, hogy előfizetés deaktiválása, de nem ért semmit, ugyanúgy vonja továbbra is.

2024. jan. 8. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!