Egy számítógépház ki tud menni a divatból? Arra gondolok hogy már pár év múlva nem fogják használni? Mert egy pár év múlva Asus tuf gt301 házzal szeretnék venni gépet és nem tudom hogy pár év múlva fogják-e használni.
Figyelt kérdés
A válaszokat előre is köszönöm2023. jan. 7. 11:22
1/6 anonim válasza:
Ez nem csak divat kérdése, inkább gazdasági szempontú. Addig vedd meg amíg elérhető, mert nem valószínű hogy folyamatosan gyártani fogják (nincs már rá kereslet, vagy fejlesztenek újabb generációkat és típusokat, így azokat fogják aktívan kiadni, a régi pedig kifut a piacról), vagy a boltoknak lesz még készleten évek múlva is. Ha ennyire fontos, inkább legyen egy kihasználatlanul amortizálódó üres gépházad a szekrényben, mint hogy azt akarod megtippelni hogy pár év múlva megveheted-e.
2/6 anonim válasza:
Szerintem ez már most is elég ocsmány. Vannak minimál dizájnos házak, inkább azt választanám, ha időtálló megjelenést szeretnél.
3/6 anonim válasza:
Aki divatból vesz házat átlátszó oldallal, ledek garmadájával annak igen.
Aki használatra vesz egyszerű házat annak nem.
4/6 anonim válasza:
Egy IT terméket kb pár évig gyártanak maximum, utána kb megy a levesbe. (Nyilván vannak kivételek és olyan termékek amik évek óta elérhetők, pl periféria stb)
De inkább azt mondanám, hogy semminél sem lehet arra alapozni IT-ben, hogy az akár 1 hónap múlva elérhető vagy kapható termék legyen.
5/6 anonim válasza:
ATX házak már évtizedek óta kaphatók év valószínűsítem még évtizedekig kaphatók is lesznek.
A sima AT és XT házak azért már valóban kimentek a divatból.
6/6 A kérdező kommentje:
Nekem nem azért kell mert világít csak a kinézetre (nem kell vilagítás) meg hogy jól áramol benne a levegő
2023. jan. 7. 20:14
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!