TappancsMancs kérdése:
Semmivel sem törölhető fájlt hogyan kell törölni?
Figyelt kérdés
Próbáltam csökkentett módban, próbáltam két szoftverrel is ami erre van. És még előtte átneveztem, megpróbáltam lomtárba helyezni és végül még cmd parancssorral is. Egyik sem törölte. Ja és cd-ről futó windowsal is próbáltam. Mi lehet ez?2023. jan. 7. 11:21
1/11 A kérdező kommentje:
Ha számít pendriveon van. Minden mást engedett róla törölni, azzal nem lehet baj.
2023. jan. 7. 11:23
2/11 anonim válasza:
3/11 anonim válasza:
Miért nem próbáltad leformázni? Vagy azt se lehet? :)
4/11 A kérdező kommentje:
Formázni is próbáltam, jobb klikk, formázás csak nem indul el. Hogy lenne sérült a pendrive ha minden mást tudtam törölni róla.
2023. jan. 7. 11:52
5/11 A kérdező kommentje:
2-es jó a progi, meg is tartom, de nem törlte. Sérült fájlt ír ki, mondjuk, hogy ezért miért nem törli azt nem értem.
2023. jan. 7. 12:01
6/11 anonim válasza:
Az nem zárja ki azt, hogy sérült. Lehet, hogy csak logikailag, egy lemezellenőrzést megérne a dolog.
Adminos parancssorba
chkdsk <meghajtó betűjele> /f
Utána próbáld törölni vagy formázni.
7/11 anonim válasza:
Ha nem.lehet formázni, akkor inkább a pendrive lesz a sérült.
8/11 anonim válasza:
Ha formázni sem lehet, akkor kukázd a pendriveot...
9/11 A kérdező kommentje:
A pendrive amúgy használható, szoktam is rá másolni amikor nyomtatni viszek valamit. Utána minden törölhető is. Meg vissza is szoktam nyitni amit rámásolok és megnyithatóak amik rámennek. Szerintem inkább ezzel a fájllal van gond. A gépről is az eredetijét sok huzavona után tudtam törölni, végül átneveztem .pdf -ről . exe végre és karanténba tettem és utána tudtam törölni. De ugyanezt nem engedi pendriveon valamiért.
2023. jan. 7. 12:59
10/11 anonim válasza:
Ha NTFS a pendrive fájlrendszere, akkor érdemez megnézni az engedélyeket, hogy kié a fájl
Vagy gép újraindítást csinálni, lehet meg van nyitva valamilyen programban
A lemezkezelőben se lehet firmázni/újra particionálni?
A lemezellenőrzésnek mi lett az eredménye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!