Otthoni használatra milyen használt laptopot vegyek? Jó lenne ha Ajánlanàtok valamit,kb.50ezerig?
"a cd jobban is szól"
Igen, a kövület tragacsodban nyilván olyan hangrendszer van, amivel objektíven megtállapítottad, hogy az mp3-ból írt cd jobban szól, mint az ajánlott ésszerű alternatíva. Hogyne.
"a neten láttam pl.47ezerért Hp laptopot.40-ér Acert,nehogymàr ne legyen jó arra hogy netezzek,esetleg online filmet nézzek, képeket tàroljak, "
Ha ennyivel jobban értesz hozzá, mint mindenki más, akkor haladj és vegyél a szekeredhez illő mezozoikus vackot, hajrá.
Azt hogyan hívják amikor a leghülyébbeknek van a legnagyobb önbizalmuk?
Egyszer láttam youtubeon egy videót de nem jut eszembe a neve.
Van erre egy hivatalos kifejezés.
Szoktam segíteni az ilyen arcoknak, mint te, és mindig az van, hogy jóóóazooccsó. Aztán megveszik occsón a használt üzletit ésakkor:
Méénem fullHD? Méé angol a billentyűzet? Méé 20mbit/sec a wifi? Méé nem SSD, mé HDD? Méé csatlakozik le 80x a kontaktos USB-ből az egér?
Stb.
Persze lehet venni kommersz laptopokat is használtan, nekem is mindig azok vannak, mondjuk én újonnan veszem, csak azt kell tudni, hogy még a legóvatosabb használat mellett is a műanyag ház kb fél-egy év alatt elkezd szétnyúlni, a tapipad klakkog, a gombok néhol szorulnak (azok bírják talán legjobban amúgy).
Most ehhez add hozzá azt a hazánkban megbúvó mentalitást, hogy eladom majd, ha már szar...
Én sosem adtam el laptopom pont ezért, mert amikor előjönnek ezek a tünetek, nincs pofám pénz kérni érte.
@ 00:52
Nem a Dunning–Kruger-hatás-ra gondolsz?
Én is ilyen gépet használok.
20-30.000-ből meg fogod úszni.
A legfontosabb amire figyelj, hogy a video legalább GMA 4500 legyen, vagy annál újabb. Azon már nem fog akadni semmi.
64 bites,
Kétmagos (DualCore), legalább 2 GHz-es órajellel,
RAM: DDR2, de jobb a DDR3, és legalább 4 Gb
Viszont egy ilyen minimalizált gép csak SSD-vel tud hatékony lenni! De azzal viszont pörög.
Ilyeneket webáruházakban már nem nagyon tudsz beszerezni, leginkább csak apróhirdetési oldalakon, vagy a marketplace-en.
Javaslom hogy kérj segítséget a kiválasztáshoz! Annyi mindenre kell egyszerre figyelni, hogy neked nem fog menni.
Ami még buktató lehet, az a BIOS, AHCI támogatása.
Ez a LEGELSŐ szempont legyen, minden csak utána jöhet!
Hiába van akármennyire felszerelve RAM-al, hiába a csúcs video, ha csak HDD-t tudsz belerakni, mert az SSD-t is csak HDD-ként tudja kezelni.
Egy Core2-es gép HDD-vel, manapság már szinte használhatatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!