Mit/miért töltöget folyton a Chrome?
Figyelt kérdés
Párszor előfordult az utóbbi hétben, hogy amikor ki akartam lépni, akkor kidobott egy ablakot, hogy Finish downloading ... ? Szóval valamit töltöget, de én észre sem vettem, mert nem mentem rá semmire. Ma ugyanezt az ablakot feldobta, hogy folytatom-e vagy kilépek, így megnéztem a downloads-ban mik vannak, és december 25 óta 7 darab ugyanolyan mappa van, ezzel a névvel: Setup(1).zip - Cancelled, alatta: http:// ip-cím /Setup64_077/Setup.zip. Ez valaki tudja hogy micsoda és miért töltögeti magától a Chrome? Ilyet soha nem csinált, ez mi? Megnyitni nem tudom egyiket se, 404 Not Found jön elő.2023. jan. 3. 19:47
1/1 anonim válasza:
csak az ellopott adatokat tolja at az amcsikhoz plusz lehet par malware is... en a helyedbe beallitanam hogy minden letoltesre rakerdezzen plusz nem artana agy virusirtot raengedni plusz torolnem minimum a sutiket de ha lehet minden adatot a chromebol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!