Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Alkalmazás ami elmenti amit...

Alkalmazás ami elmenti amit írunk?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Régebben láttam itt egy kérdést ami ugyanerre a témára tért ki.

Attól tartok, hogy megcsal a párom, szeretném leellenorizni. szoval leakarok tolteni a telefonjára egy alkalmazást ami elmenti azt amit o begépel.

Valaki tud segíteni h mi ennek az alkalmazásnak a neve?

Előre is köszönöm

2023. jan. 2. 19:53
1 2
 1/13 anonim válasza:
96%

Persze a párod annyira együgyű, hogy ezt nem fogja észre venni.

Akkor gratulálok hozzá.

2023. jan. 2. 20:01
 2/13 anonim válasza:
100%
Szakíts. Kinek hianyzik a stressz?
2023. jan. 2. 20:07
 3/13 anonim ***** válasza:
89%

Ez lealacsonyító. Én soha nem tenném ezt.

Ezer jele van, ha a párja csalja az emert.

Leülni, megbeszélni, pontot tenni.

2023. jan. 2. 20:11
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Akkor már inkább bérelj fel egy volt III/III-as ügynököt, elég sok él még az országban és követtesd.
2023. jan. 2. 20:39
 5/13 anonim ***** válasza:
96%

"Alkalmazás ami elmenti amit írunk?"

Microsoft Word.

2023. jan. 2. 22:32
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Nah...

Először is hadd mondjam el, hogy amit csinálsz, az bűncselekmény. Ha bírósági eljárás lesz belőle, jobb esetben pénzbüntetéssel megúszod. Rosszabb esetben akár komolyabban is megütheted a bokád. Én tudok olyanról, aki ült is emiatt.

Másodszor: tekintve, hogy bűncselekmény, nem fogok segíteni. Az bűnsegédlet lenne, és fog a franc bíróságra járkálni, meg beidézéstől félni azért, mert te nem tudsz sem egy normális kapcsolatot összehozni, sem érett felnőttként viselkedni egy kapcsolatban.

Ami meg a lényeg: ha már ilyen szinten álltok, akkor hagyjátok a fenébe a kapcsolatosdit. Minden kapcsolat alapja a bizalom. Nálatok ennek a csírája sincs meg. Aztán persze lehet, hogy okkal, lehet, hogy ok nélkül, de egyik esetben sem tudom ezt kapcsolatnak nevezni. Azt olyannal kell kialakítani, akivel megvan a bizalom és az őszinteség. Persze, néha tévedhet az ember, de azért az esetek többségében ki lehet ismerni azt, aki elméletileg a szerelmünk.

Ráadásul ez a telefonos megfigyelősdi annyira éretlen, és értelmetlen. Az ugye megvan, hogy a megcsalások nagy részét nem Messenger-üzenetben tárgyalják le? Sőt, aki kicsit előrelátóbb, annál ez eleve szóba sem jöhet. Ráadásul ha rögzíted a lenyomott karaktereket, mondjuk egy "oké, nekem megfelel" szerinted mit árul el? Csak mert ez lehet válasz arra, hogy hogy "holnap bejönnél-e dolgozni helyettem délelőtt? Aztán majd valamikor cserélünk." Vagy lehet válasz egy online rendelésre, amikor megírják, hogy X termék helyett csak Y-t tudnak adni. Meg még tucatnyi más helyzetben is.

És tudod, nem csak telefonnal lehet megcsalni. A legjobb kémszoftver sem fogja jelezni a raktárhelyiségben megtörtént orálszexet.

2023. jan. 2. 22:40
 7/13 A kérdező kommentje:
Annyira felfujjatok ezt skacok. nem nagy dolgokra gondoltam. nem kerek velemenyeket.igazatok van. tenyleg gyerekes es szanalmas. viszont talalkozott egy lannyal a hatam mögött. es biztosra akarok menni h semmi ilyen mas niincs most tervben. csak egy alkalmazás nevet szeretnek kerlek
2023. jan. 2. 23:19
 8/13 anonim válasza:
100%

Tudnák ugyan de nem segítek! Miért? Mert amennyiben az ilyen helyzetet nem tudod magad megoldani, neked nem való még kapcsolat. Barbi, és Kent baba annál inkább.

2023. jan. 3. 04:15
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Biztos van ilyen

De ha feltelepíted feljelenthet zaklatásért

2023. jan. 3. 08:04
 10/13 NTBS ***** válasza:
100%
Szakítás, a megoldása a problémának.
2023. jan. 3. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!