Alkalmazás ami elmenti amit írunk?
Sziasztok! Régebben láttam itt egy kérdést ami ugyanerre a témára tért ki.
Attól tartok, hogy megcsal a párom, szeretném leellenorizni. szoval leakarok tolteni a telefonjára egy alkalmazást ami elmenti azt amit o begépel.
Valaki tud segíteni h mi ennek az alkalmazásnak a neve?
Előre is köszönöm
Persze a párod annyira együgyű, hogy ezt nem fogja észre venni.
Akkor gratulálok hozzá.
Ez lealacsonyító. Én soha nem tenném ezt.
Ezer jele van, ha a párja csalja az emert.
Leülni, megbeszélni, pontot tenni.
"Alkalmazás ami elmenti amit írunk?"
Microsoft Word.
Nah...
Először is hadd mondjam el, hogy amit csinálsz, az bűncselekmény. Ha bírósági eljárás lesz belőle, jobb esetben pénzbüntetéssel megúszod. Rosszabb esetben akár komolyabban is megütheted a bokád. Én tudok olyanról, aki ült is emiatt.
Másodszor: tekintve, hogy bűncselekmény, nem fogok segíteni. Az bűnsegédlet lenne, és fog a franc bíróságra járkálni, meg beidézéstől félni azért, mert te nem tudsz sem egy normális kapcsolatot összehozni, sem érett felnőttként viselkedni egy kapcsolatban.
Ami meg a lényeg: ha már ilyen szinten álltok, akkor hagyjátok a fenébe a kapcsolatosdit. Minden kapcsolat alapja a bizalom. Nálatok ennek a csírája sincs meg. Aztán persze lehet, hogy okkal, lehet, hogy ok nélkül, de egyik esetben sem tudom ezt kapcsolatnak nevezni. Azt olyannal kell kialakítani, akivel megvan a bizalom és az őszinteség. Persze, néha tévedhet az ember, de azért az esetek többségében ki lehet ismerni azt, aki elméletileg a szerelmünk.
Ráadásul ez a telefonos megfigyelősdi annyira éretlen, és értelmetlen. Az ugye megvan, hogy a megcsalások nagy részét nem Messenger-üzenetben tárgyalják le? Sőt, aki kicsit előrelátóbb, annál ez eleve szóba sem jöhet. Ráadásul ha rögzíted a lenyomott karaktereket, mondjuk egy "oké, nekem megfelel" szerinted mit árul el? Csak mert ez lehet válasz arra, hogy hogy "holnap bejönnél-e dolgozni helyettem délelőtt? Aztán majd valamikor cserélünk." Vagy lehet válasz egy online rendelésre, amikor megírják, hogy X termék helyett csak Y-t tudnak adni. Meg még tucatnyi más helyzetben is.
És tudod, nem csak telefonnal lehet megcsalni. A legjobb kémszoftver sem fogja jelezni a raktárhelyiségben megtörtént orálszexet.
Tudnák ugyan de nem segítek! Miért? Mert amennyiben az ilyen helyzetet nem tudod magad megoldani, neked nem való még kapcsolat. Barbi, és Kent baba annál inkább.
Biztos van ilyen
De ha feltelepíted feljelenthet zaklatásért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!