Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan tudok úgy törölni egy...

Hogyan tudok úgy törölni egy ikont Windows 10ben az asztalról hogy csak az ikont törlöm a programot meg nem?

Figyelt kérdés
Mármint hogy a program továbbra is a gépen marad mert az nem lesz letörölve csak a program ikonja ami autómatikusan jött létre az asztalon amikor letöltöttem a programot.

2022. dec. 28. 12:21
 1/5 anonim ***** válasza:
Jobb kattintás a parancsikonon és "Törlés".
2022. dec. 28. 12:34
 2/5 anonim ***** válasza:
A parancsikon csak egy hivatkozás egy fájlra, így annak törlése is csak a hivatkozást törli, nem a fájlt amire mutat. Az, hogy parancsikont törölsz-e pedig az ikonjából látod, mert egy visszafelé hajló nyíl van a sarkában.
2022. dec. 28. 12:43
 3/5 A kérdező kommentje:

De én kitöröltem a parancsikont és az egész programot töröltem!

Hogy tudom úgy hogy tényleg csak az ikont töröljem és ne a fájlt?

2022. dec. 28. 16:00
 4/5 anonim ***** válasza:
Bal egérgombbal rányomsz a parancsikonra, majd folyamatosan nyomva tartva a gombot ráhúzod a parancsikont a lomtárra.
2022. dec. 28. 17:00
 5/5 anonim válasza:

Ha a parancsikont törlöd, akkor nem törlődik a program.

A parancsikon csak egy elérési utat ad a programhoz.

Milyen programról van szó?

2022. dec. 28. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!