Ha telepítem a gépemre a windowst de nem veszek hozzá kulcsot akkor az milyen következményekkel jár?
A jobb alsó sarokban lesz egy cuki kis vízjel, hogy aktiváld. :)
Amúgy azt is el lehet tűntetni egy YouTube videó alapján, csak párhavonta visszajön. :)
win az nem olyan mint egy jatek
elobb utobb valamilyent valahogy ugyis megvesz atlagember, szegenyember is
vagyis allando bevetele van belole
csak az oprendszer ertekesitesbol
es a microsoftnak rengeteg mas dolga van
6
A számítógéphez egyáltalán nem értő szobatársamnak aktiváltam házilag csak azért, mert a vízjel mellet a tálca helyzetét se engedi átrakni, ha nincs aktiválva. (s neki valahogy mégis sikerült oldalra tenni...)
Magamat se tartom átlagon felüli felhasználónak, de ha tudnám fejből a házi aktiválás menetét, s nem kellene mindig újratanuljam azt amit már minimum 5-ször megcsináltam, 10 perc alatt meglenne az egész.
A gyors parancssoros aktiváláshoz meg kell adni neki egy free kulcsot
pl professional w10 esetén
slmgr –ipk W269N-WFGWX-YVC9B-4J6C9-T83GX
Ha másmilyenhez kell kulcs, itt ki lehet keresni:
Ezután jön az aktiválás.
Ugyanúgy rendszergazdaként indított parancssorba:
slmgr/skms kms.digiboy.ir
slmgr/ato
És ezzel 180 napra aktiválva is van. Ennek ideje is lekérdezhető pl ezzel:
slmgr/xpr
Az slmgr/ato - paranccsal pedig ez a 180 nap bármikor megújítható - így elvileg a végtelenségig aktiválva lesz. Csak néha frissíteni kell.
Ez a módszer sokkal biztonságosabb az aktivátoroknál, külső programoknál.
Viszont persze a legjobb az ha valakinek van kulcsa hozzá :)
Ha pedig valakinek nem tetszik a digiboy.ir lehet más kms tükörszervert is keresni pl
8
Akkor ezért jön vissza pár havonta a vízjel. :D
Mindig azt hittem, hogy a frissítésektől, nem is gondoltam volna, hogy alapból van lejárati ideje. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!