Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért némul el a hangszóróm?

Miért némul el a hangszóróm?

Figyelt kérdés

Mindig be van kapcsolva.

Általában mielőtt jönne belőle hang, muszáj elindítanom egy, vagy több videót játék vagy hasonló dolgok előtt, mert csak az hozza be a hangot, de így is elég elérni nála.

Hangerőn nem szoktam állítgatni.

Amikor visszajön a hang, akkor ki- és egyből bekapcsol a szabályozón a fény és onnantól van hang...

Nem régi hangszóró egyébként.

2022. dec. 26. 19:34
 1/4 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
milyen alaplapba, hangkartyaba van? Milyen csatlakozoval?
2022. dec. 26. 20:26
 2/4 A kérdező kommentje:

[link]

[link]

a hangkártyát nem tudom megnézni, mert nem írja ki valamiért sehol a gép...

2022. dec. 26. 22:42
 3/4 CspCsj ***** válasza:

Erre a Logitech Z333 modellre gyorsan rákeresve azt írják, hogy "halk" audio bemenetnél úgy veszi, mintha nem lenne aktivitás, így egy óra után "alvó" módba teszi magát. Feléleszteni ebből egy "erős" audio jellel lehet. (vagy ki-bekapcsolással, - de ez elég durva módszer, ha óránként lenne rá szükség)

Ajánlat: a számítógépben a hangerőt állítsd maximum környékére, hogy a lehető "legerősebb" jelet küldje, és a Logitech tekerőjével állítsd be a neked megfelelő (halkabb) hangerőt.

[link]

Esetleg az alaplapi hangkártya programjában a kimenetnél ne Fejhallgató/Headphone legyen beállítva, ha csatlakoztatod:

[link]

2022. dec. 27. 09:17
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi. Így már érthető; azt hittem, hogy baja van.
2022. dec. 27. 14:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!