Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hiba az M2 memóriakártyánál,...

Hiba az M2 memóriakártyánál, sérült, eltűnt fájlok?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Egyszer fotózni akartam SE telefonommal (a fotók alapértelmezett mentési helye a memória kártya), de befagyott. "Újraindítottam" (nem szedtem ki aksit, meg ilyesmit, csak ki-be kapcsolás), újra megpróbáltam egyet fényképezni, de újra sikertelen, ismét befagyott.

Aztán megnyitottam a Fájlkezelőt, és láttam, hogy a Memory Stick nincs behelyezve. Átállítottam az alapértelmezett mentési helyet, sikerült a fotó.

Utánna kiszedtem, majd bettem a memória kártyát, és akkor már érzékelte, de mindenféle furcsa nevű mappákat, ill. fájlokat helyezett el a memória kártyán, míg a fotók, videók, zenék, játékok, alkalmazások, egyéb fájlok eltűntek. A memória kártyán pedig ugyanúgy foglalta a helyet, mint előtte, de sehol sem találtam meg az elveszett fájlokat :(

Csatlakoztattam USB-re, ott mégtöbb mappa jelent meg. Mindegyik mappát, almappát megnyitottam. A Zene (Music) mappa tartalmát megtaláltam!!! :-)

Viszont a többit sajnos nem :(

Mit csináljak? Mivel van itt a baj? A memória kártya vagy az olvasó? Visszanyerhetők a régi fájljaim egyáltalán? Nagyon fontosak is voltak közöttük! :S

Köszi a segítséget!

2010. okt. 1. 21:13
 1/3 anonim ***** válasza:

1. próbáld meg ezzel:

[link]

[link]

[link] download/cardrecovery_setup.exe

(csak 816 KB!)

2.ha az nem műkszik, keresgélj itt:

[link]

2010. okt. 1. 21:32
 2/3 anonim ***** válasza:

FileRecovery For SD Card

[link]

2010. okt. 1. 21:34
 3/3 A kérdező kommentje:
kösziiiii
2010. okt. 8. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!