Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A Router beállításoknál miért...

A Router beállításoknál miért nem dobja ki nálam az összes opciót?

Figyelt kérdés

[link]

Például itt ez az oldal, nem pont ilyen routerem van, de hasonló, és van 4 menüpont felül. Home - Internet - Local Network - Management.

Az Internet fülön belül a bal oldalán mutat Status, WAN, QoS stb stb.

Egy videóban megtaláltam a saját routerem, és látom, hogy ugyan ilyen opciók vannak, mint a fent emlitett oldalon.

Amit nekem mutat, az szintén ugyan így néz ki, viszont az Interneten belül már csak 1 vagy 2 dolgot mutat, ami a Status és a Security. A Local Network menüponton belül a bal oldaláb szintén 1 vagy 2 dolgot mutat. Semmilyen más opcióm nincs.

Miért van, hogy nem mutassa ki a teljes listát?

[link]

2022. dec. 26. 15:36
 1/3 P.O.C. ***** válasza:

Mert lebutítja az Internet szolgáltató szándékosan, hogy a felhasználó ne tudjon nagyon belepiszkálni.

Ha kereskedelmi forgalomban is árulják ezt a routert, ott általában több az elérhető menü pont. Lehet, hogy a video amit láttál egy ilyenről készült.

2022. dec. 26. 15:43
 2/3 A kérdező kommentje:

Ha veszek egy akármilyen másik, másfajta routert, akkor feloldódnak az opciók?

Vagy ha felhívom őket, akkor kioldják nekem?

2022. dec. 26. 15:55
 3/3 P.O.C. ***** válasza:

Biztos nem fogják feloldani. Venni vehetsz másikat, mivel DSL az működhet más eszközökkel. A szolgáltatás zavartalanságát viszont csak az ő eszközükkel tudják garantálni.

Ha otthon otthon más routered, akkor a ZTE -t bridge módba rakod, és a routert állítod be hogy csatlakozzon a netre. Úgy több opciód lesz.

2022. dec. 27. 05:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!