A Router beállításoknál miért nem dobja ki nálam az összes opciót?
Például itt ez az oldal, nem pont ilyen routerem van, de hasonló, és van 4 menüpont felül. Home - Internet - Local Network - Management.
Az Internet fülön belül a bal oldalán mutat Status, WAN, QoS stb stb.
Egy videóban megtaláltam a saját routerem, és látom, hogy ugyan ilyen opciók vannak, mint a fent emlitett oldalon.
Amit nekem mutat, az szintén ugyan így néz ki, viszont az Interneten belül már csak 1 vagy 2 dolgot mutat, ami a Status és a Security. A Local Network menüponton belül a bal oldaláb szintén 1 vagy 2 dolgot mutat. Semmilyen más opcióm nincs.
Miért van, hogy nem mutassa ki a teljes listát?
Mert lebutítja az Internet szolgáltató szándékosan, hogy a felhasználó ne tudjon nagyon belepiszkálni.
Ha kereskedelmi forgalomban is árulják ezt a routert, ott általában több az elérhető menü pont. Lehet, hogy a video amit láttál egy ilyenről készült.
Ha veszek egy akármilyen másik, másfajta routert, akkor feloldódnak az opciók?
Vagy ha felhívom őket, akkor kioldják nekem?
Biztos nem fogják feloldani. Venni vehetsz másikat, mivel DSL az működhet más eszközökkel. A szolgáltatás zavartalanságát viszont csak az ő eszközükkel tudják garantálni.
Ha otthon otthon más routered, akkor a ZTE -t bridge módba rakod, és a routert állítod be hogy csatlakozzon a netre. Úgy több opciód lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!