Mit tartalmaz az e-személyi chipje? Magát az adataimat, vagy csak egy azonosító számsort és egy központi szerverről ez alapján olvassák ki az adataim?
Figyelt kérdés
2022. dec. 26. 07:11
1/8 anonim válasza:
Az adataidat
Akárcsak a személyid.
2/8 anonim válasza:
[Színes fotó]
Név
Okmányazonosító
Kibocsátó állam
Kiállító hatóság
Érvényességi idő
Keresztnév
Vezetéknév
Teljes név
Születési idő
Születési hely
Állampolgárság
Nem
Születési név
Anyja neve
4/8 anonim válasza:
Az enyém még semmit. Nem tudom ezba taj része funkcionál e már, ha adtál ujjlenyomatot, akkor azt is tárolja elméletileg.
5/8 Alex Fly válasza:
Az adataid eléréséhez szükséges linket az adatbázishoz illetve a használt titkosítási kulcsot
6/8 anonim válasza:
NFC-s mobillal is belehet olvasni az adatokat új személyiről. Így nyitottam több bankszámlát is, nem kell bemenni a bankba.
Szóval engem is érdekelne, hogy milyen információcsere zajlik ilyenkor.
7/8 anonim válasza:
Egy egyedi azonosító van a chipen. Ez alapján kéri le az adatokat a rendszerből, nem a chipen tárolja.
8/8 anonim válasza:
#2 vagyok. Egy digitális irattárcában az nfc-s beolvasás után ezek az adatok jelennek meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!