Domain email cím miért nem működik?
Figyelt kérdés
Létrehoztam CPanelen egy email címet a domain mellé, majd beléptem vele Thunderbird-el. Se kifelé, se befelé nem jönnek az emailek. Még mielőtt beléptem volna, küldtem egy emailt rá, ezt látom is. Ha küldök egy levelet, kiírja, hogy elküldve, és a belépés is ment. Ha letiltom a küldést CPanelen, akkor nem enged küldeni, ha vissza enged, de nem jelenik meg a címzettnél.2022. dec. 25. 21:35
1/3 anonim válasza:
Pop3/Imap, Smpt adatok kitőltve?
2/3 anonim válasza:
Kifelé arra tudok tippelni, hogy az érkező oldal spambe rakja (ami elég sok metrika alapján történik egyébként)
3/3 anonim válasza:
Mikor UPC volt az internet szolgáltatóm, járt POP3 és SMTP kiszolgálás is az internet előfizetéshez. Aztán megvette a Vodafone. És tavaly márciusban megszüntette az SMTP kiszolgálást. Biztosan van SMTP kiszolgálód?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!