Most vettem egy új laptopot és sikerült is rá telepítenem a win11-et, de a kezdeti dolgoknál nem találja a wifimet. Mit tudnék tenni?
Figyelt kérdés
Gépem: asus rog strix x13
Proci: ryzen7
Videókártya: rtx3050
2022. dec. 25. 08:52
1/6 anonim válasza:
Tartsd nyomva az Fn gombot, és nyomd le az F2 gombot hogy ki-ás bekapcsold a Wifi-t.
3/6 anonim válasza:
Egy külön partíción nincsenek ott a driverek?
Eszközkezelőben megkeresed a hálózati kártyáknál a vezetéknélküli netet, betallózod a drivert.
Másik megoldás: a gép típusa alapján a honlapról letöltött Wi-Fi drivert telepíteni.
4/6 anonim válasza:
Azért jutott eszembe a lemezen lévő driver-ek lehetősége, mert én is egy hónapja vásároltam, a lemez végén egy 4 GB-s partíció van létrehozva, ott vannak a driver-ek.
5/6 anonim válasza:
Az lehet probléma, hogy amikor telepítettem, akkor a partíciókkal nem szórakoztam csak áthaladtam rajtuk?
6/6 anonim válasza:
Lépj vissza abba az accountba, amelyikről kérdeztél (Egyáltalán minek van több acc?)
Gyártó honlapjáról töltsd le a drivereket és telepítsd fel a laptopra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!