Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Xbox one x vagy Xbox series s?

Anonymuska kérdése:

Xbox one x vagy Xbox series s?

Figyelt kérdés
Sziasztok, ti melyiket ajánlanátok? Mármint melyik a jobb, pl. Teljesítményi, és grafikai szempontból? Válaszokat előre is köszönöm szépen
2022. dec. 24. 23:14
 1/9 anonim ***** válasza:
72%
Természetesen az X a jobb
2022. dec. 25. 00:53
 2/9 anonim ***** válasza:
36%

Azon kívül, hogy a One X 1TB tárhellyel és optikai meghajtóval, a Series S pedig 512GB tárhellyel és optikai meghajtó nélkül érkezik:

One X:

-4K-ban képes futtatni a játékokat, de csak 30 FPS-sel (a kanapén ülve, TV-n lejátszva nem zavaró, de az idő múlásával egyre inkább kellemetlen lesz, mert nem ehhez vagyunk szokva

-meg vannak számlálva azok a napok, amíg játékok érkeznek hozzá

-HDD miatt lassú betöltési idők

Series S:

-1440p-ben, stabilan pedig 1080p-ben képes futtatni a játékokat, itt pedig szóba jön 60, vagy akár 120 FPS is(!)

-friss, sok évig támogatott konzol lesz

-SSD-nek köszönhetően pár másodperces betöltési idők

A Series S szvsz. azoknak való, akiknek van Game Pass Ultimate előfizetése (Cloud Gaming) vagy kevés játékkal játszanak, máskülönben rendkívül kevés lesz a tárhely.

Én már biztosan nem vennék One szériás konzolt, úgyhogy egyértelműen Series S, szerintem.

2022. dec. 25. 00:59
 3/9 A kérdező kommentje:
#2 én még gondolkoztam a series x en is. De szerinted megéri több mint 200 rugót adni azért a konzolért ár érték arányban?
2022. dec. 25. 09:37
 4/9 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
52%

#1 nem azonos generiaciokat kerdezett, mondjuk az nem is lenne kerdes, de ez sem

hiszen mindeg az ujgeneracios leggyengebbek is jobbak mint regiek, nem lenne ertelmuk, senki nem venne, cserelne, ha a regi csucs jobb lenne tole

2022. dec. 25. 09:46
 5/9 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

#3 hosszutavon megerheti ha hosszutavon hasznalod

amugy a konzol az eladhato barmikor es viszonylag ertekallo is

igy az olcsobb es dragabb valtozatba is erdemes befektetni ha hasznalni akarod

2022. dec. 25. 09:47
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a szakértői véleményeket :)
2022. dec. 25. 10:38
 7/9 anonim ***** válasza:

#2 vagyok

Szerintem megéri a Series X, ha kihasználod, de ha nem, akkor is drágábban tudod majd eladni később, csak most egy kicsit kellemetlen befektetés lehet.

Ez tényleg csak rajtad múlik, ugyanis a Series S és a Series X is kiváló ár/érték arányt nyújt, csak teljesen más szintet képviselnek, más a célközönség.

A Microsoft oldalán például fent van mindkét konzol “marketing oldala”, ahol leírnak róla mindent. A Series X esetében hosszan ecsetelik a nyers erőt, a terraflopsokat, a tárhelyet, míg a Series S oldala 70%-ban Game Pass reklám. Sokat elárul.

2022. dec. 25. 12:16
 8/9 anonim ***** válasza:
A tárhelyhez csak annyit tennék hozzá, hogy tagadhatatlanul idegesítő lehet ha éppen valamit le akarsz tölteni és nem fér rá, de nekem Series Xen 44 játék van telepítve és max csak 3al játszom egyszerre... Ha nem borzasztó lassú a neted akkor nem akkora gond mint aminek tűnik. Külső USB HDDvel azéért orvosolható valamennyire.
2022. dec. 26. 22:45
 9/9 anonim ***** válasza:
52%

One konzolt már nem érdemes venni, X-et sem. Hiába erősebb mint a sima One, egyszerre fog megszűnni a támogatottsága nemsokára.

Csak Series konzolt célszerű venni, abból ár/érték arányban egyértelműen az X éri meg jobban, de ha a keret kisebb, akkor nyilván marad az S.

2022. dec. 30. 08:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!