Miért nem tölti a telefont?
Figyelt kérdés
Üdv.
Van egy A13 és A40 telefonom. Kaptam az A13 telefonhoz egy töltőkábelt ami nem tölti egyáltalán az A13 telefont viszont az A40 telefont igen és az A40 telefon töltője is tölti az A40 telefont és az A13 telefont is. Ez, hogy lehetséges?
2022. dec. 23. 22:54
1/2 CspCsj válasza:
Egyforma mindkét kábel a csatlakozónál?
Már találkoztam olyan kábellel, aminek picit rövidebb volt a fém része, és a telefonra rakott szilikontok miatt nem csúszott be teljesen, így nem töltötte. (ha van az A13-on tok, akkor azt levéve is kipróbálnám a kábelt)
2/2 A kérdező kommentje:
Nincs tok rajta viszont ugyebár az A13-hoz csak kábel volt így vettem hozzá töltőfejet és ezzel a töltőfejjel töltöttem az A40 telefont és nagyon felmelegedett a töltőfej és a telefon is. Lehetséges akkor a töltőfejjel van valami.
2022. dec. 24. 13:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!