A reklámok után hogy lesz pénz?
Ha tartalomgyártóként nézzük: vagy te, akinek a yt csatornája már elég érett ahhoz, hogy partner program kompatibilis legyen.
Tehát reklámokat helyezhetsz el a videóid alatt.
Vagyok, én akinek van egy cége, és szeretném reklámozni a yt-on a kínálatomat.
Felkeresem a Google-t, fizetek nekik x milliót amiért x mennyiségű reklámozást kapok a videók alatt.
Te mikor elhelyezed a videóid alatt a reklámot, akkor valamennyit az én pénzemből is kapsz majd, amit a Google-nek fizettem.
Nyilván úgy van kitalálva az egész, hogy a Google járjon a legjobban. Te csak pár száz forintot fogsz kapni az én millióimból, ha megnézték a videóid alatt az én fizetett reklámjaimat. (persze csak azért száz forintokat, mert más videók alatt is megfog jelenni a hirdetés, és nekik is kell osztani a pénzből)
A Google itt csak egy közvetítő, aki a eljuttatja a cégek kínálatát a fogyasztókhoz. Leveszi a sarcot tőlem, ad belőle a videósoknak, és maradékot meg elteszi magának.
Mindenki jól jár, mert a termékeimet sok ezren vagy akár sok millióan is látják majd, én ebből profitálok mert így nagyobb eséllyel tudom eladni a kínálatomat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!