Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mely eszközt ajánlanátok?

Mely eszközt ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Szeretnék új eszközre váltani, de nem tudom melyik lenne jobb döntés. Eddig asztali gépem volt, de mára többnyire elavult. Elvileg a játékra szánt laptopok is erős teljesítményűek.

Szeretnék 2-4 év múlva egyetemre menni, szóval oda a laptop lenne jó, de még messze van. Szeretnék játszani is, de leginkább a videó vágást szeretném tanulni.

Melyiket ajánlanátok?

2022. dec. 23. 20:28
 1/6 anonim ***** válasza:
Amelyik tetszik. Legyen benne sok memória, és azt is nézd meg, hogy hány és milyen modul van benne. A legjobb talán egy 8GB-os modul, és egy szabad hely, ha bővíteni akarnád. Játékhoz viszont jobb két ugyanolyan, pl. 2x4GB. Szerintem a mostani elvárásaidhoz vegyél gépet, ki tudja még, mi lesz 2-4 év múlva. Konkrét gépet nem lehet ilyen kevés adat alapján ajánlani.
2022. dec. 24. 07:57
 2/6 anonim ***** válasza:
2-4 év még nagyon messze van, én addig a sima gépedet fejleszteném aztán ha tudod már hogy mikor mész egyetemre akkor eladod és veszel egy laptopot.
2022. dec. 24. 08:07
 3/6 anonim ***** válasza:

Én is távolinak gondolom azt az egyetemet.

Inkább akkor a mostani gépet lehet érdemes fejleszteni. Mid van most?

2022. dec. 24. 08:24
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen az eddigi válaszokat! Boldog karácsonyt mindenkinek!

Milyen adatok szükségesek egy ajánláshoz?

Ha hazaérek, leírom a specifikációkat, de arra emlékszek, hogy régi és olyan dolgok kellenek bele, amiket már nem árulnak, ha igen, akkor használtan, de manapság már használhatatlan lenne úgy. Sokáig nem érdekelt a gépezés, de szeretnék belecsöppenni ebbe a világba is. Tehát mondhatni nulláról kéne felépítenem egy gépet.

2022. dec. 24. 15:42
 5/6 anonim ***** válasza:
2022. dec. 25. 22:39
 6/6 anonim ***** válasza:

Ezt a fórumot javaslom:

[link]

Szóval igen, ha nem életbevágó a mobilitás, akkor addig egyértelműen asztali gépet javaslok.

Az ajánlatkérős útmutató az összefoglalóban van.

Az alapján itt is kérhetsz tanácsot.

2022. dec. 26. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!