Az USB sebessége 10Mb/s lassú ez azt jelenti, hogy 1.1 usb vagy vmi el van állítva?
10Mb/s = 80Mbit/s
Az USB 1.1 ha jól tudom 12-13Mbit/s-re képes. Úgyhogy ez USB 2.0
Az is lehet, hogy valami el van állítva, de bármi más is okozhatja, így nehéz megmondani...
10Mb/s = 10 Mbit/sec. nem 80, ezen nincs mit vitázni, ez nagyjából 1.5MB/sec (megabájt/másodperc.)
Az USB2.0 sebessége 480 Mbit/sec, ha jól csal a memóriám.
[link] itt egy link nézd meg.
Egy bájt 8 bitből áll, így 10MB/s = 80Mbit/s. Amúgy köszönjük szépen az átalakítást, de ne keverd össze a kettőt légyszíves.
(10000kbyte/s = kb. 9 mbyte/s = 72 kbit/s)
Az USB 2.0 maximális sebessége tényleg 480mbps, de az USB 1.1-é csak 12 körül mozog, szóval ez már bővel túllépi annak korlátait...
Kérdező szerintem nézd meg másik sz.gépeken is, ha ott is lassú, akkor a vincseszterrel van a gond... (pl. ha töredezett az is okozhatja... :P)
Az sem mindegy, hogy miről másolsz rá, pl. CD-ről vagy DVD-ről lassabb, mint a belső merevlemezről.
Még kipróbálhatod egy pendrive-al is, ha ott gyorsabban másol, akkor semmi baja nincs az USB-dnek...
másik gépen, már kipróbáltam, haverom nemrég rakta össze, tehát mindenből a legújabb kb, és nála 33000kbyte/s volt a sebesség,jóval nagyobb mint nekem. Neki 4gb volt 3 perc, míg nekem ugyan ezt 5-7 perc között másolja fel.
A kérdés lehet nincs elég világosan megfogalmazva. Tehát, nekem 10000kbyte/s másolja a külső 3,5 collos hdd-re az adatokat a gép usb csatlakozáson keresztül. A kérdés arra vonatkozna, hogy ha nekem ekkora sebeséggek másolja át akkor ez azt jelenti hogy nekem csak usb1.1 csatlakozóm van?
Mert a hdd 480Mbit/s is képes.
adatai
TOSHIBA StorE Art 3,5" 1TB USB 2,0 külső merevlemez
Korszerű formaterv
Kis méret és szuperkönnyű súly
Karcálló fényes ház
3,5 hüvelykes SATA
Külső tápegység: 5 V, 1 A (max.)
USB porton keresztüli tápellátás
Nagy sebességű USB 2.0 kapcsolat
Akár 480 Mb/s átviteli sebesség
adatok ahivatalos oldalról
Formázott kapacitás Akár 1,5 TB
Kis helyigényű 8,9 cm / 3,5 "
Tápegység 40 W kapcsoló UL / CSA / CE
Rendszerkövetelmények A Microsoft Windows 2000 / XP / Vista
Legalább 233 MHz-es processzor (Pentium, Celeron, AMD, stb)
USB 2.0
A doboz tartalma Drive & állvány
USB-kábel
Rövid útmutató
Használati utasítás van telepítve a merevlemezen
AC adapter
Főbb jellemzők HDD, amely akár 1,5 TB
USB 2.0 interfész
Külső AC tápegység
Szilárd alumínium tok
Ventillátor nélküli kivitel a szinte hangtalan működés
Tanúsítványok CE, RoHS
USB interfész Hi-Speed USB 2.0
Méretek (mm) 116 (H) x 34.5 (W) x 208,5 (L)
Interfész átviteli sebessége akár 480 Mbps
Tömeg (g) Kb. 1170 g
usb 2.0 van rajta ez már tuti, csak azt nem tudom mért ilyen lassú, ha haveromnál ment 234 MBit/s is, nekem meg csak 80Mbit/s viszi át a külső vinyóra az adatokat.
Milyen beállítások játszanak közre a sebességben, ramnak van ehhez vmi köze?
(10000kbyte/s = kb. 9 mbyte/s = 72 kbit/s)
hát csak gratulálni tudok a feltevéshez xDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!