Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ha ncore meghívót küldök...

Ha ncore meghívót küldök valakinek abból nekem lehet bajom?

Figyelt kérdés
Mi van akkor, ha az illető nem tartja be a szabályokat és nem tölti vissza a dolgokat? Abból nekem lehet büntetésem? Mivel én küldtem neki a meghívót.
2022. dec. 13. 23:08
 1/9 anonim ***** válasza:
60%
Benne van a szabályzatban.. olvasd el az oldalon.
2022. dec. 13. 23:12
 2/9 anonim ***** válasza:
88%
Ha nem tölt vissza csak hit and run lesz neki idővel felfüggesztik miatta, azért téged nem dobnak ki, ha viszont csalni próbál arányt vagy hozzászólásai olyanok hogy tiltják érte azért téged is.
2022. dec. 14. 00:33
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat akkor megnyugodtam :D
2022. dec. 14. 01:03
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
A meghívó fél a továbbiakban felelősséggel tartozik a meghívottjaiért! [link]
2022. dec. 14. 08:13
 5/9 anonim ***** válasza:
57%
A szabályzat írja, hogy mikor igen, mikor nem
2022. dec. 14. 08:43
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm ha minden igaz nem fenyeget veszély :D elképzelni nem tudom honnan szednék új fiókot.
2022. dec. 14. 08:58
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
A jelentős szabálytalanságért büntetik a meghívót is, például aránycsalás, meghívók árulása, tiltott felhasználó visszahívása. Ha valamelyik jogát megvonják, például a letöltést, feltöltést, hozzászólást, mert nem seedel, sorozatosan szabálytalan torrenteket tölt fel, szabálytalan hozzászólást ír, azért nem büntetnek.
2022. dec. 14. 12:37
 8/9 anonim ***** válasza:
34%
Na én ezért tartok több fiókot, egy a fő fiókom a másik kettőre meg bejelentkezek időnként mobilnetről, hogy megmaradjanak.
2022. dec. 14. 13:34
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Elég ha kedvesen beszél a Staff vezetőségel az bőven elég, problem sloved
2022. dec. 14. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!