Mit lehetett tenni, ha nem kapcsol be a PC?
Figyelt kérdés
Egy filmet néztem a számítógépen, amikor teljesen lefagyott, majd elment a kép. Egy kék hátterű oldal jött be, majd újraindítottam, de azóta nem kapcsol be rendesen. Bekapcsolás után egy fekete képernyő jön be, de nem indul el semmi ezen kívül. Mi lehet a gond? Nem nyomkodtam el semmit.2022. dec. 13. 15:13
1/14 anonim válasza:
A kék hátterű oldal meg csak díszítésképpen tartalmazott szöveget, igaz?
2/14 A kérdező kommentje:
Ott írta, hogy indítsam újra a gépet.
2022. dec. 13. 15:19
4/14 anonim válasza:
Konfig stb? Csippanás van, ventik felpörögnek?
5/14 A kérdező kommentje:
Igen. Bekapcsol a gép, de nem indul el rendesen, ahogy kellene neki.
2022. dec. 13. 15:32
6/14 anonim válasza:
Oké, akkor a lényeg, konfig, csippanás van-e....
7/14 anonim válasza:
Elviszed szervízbe ha magad nem értesz hozzá hogy megjavítsd.
8/14 A kérdező kommentje:
Igen van konfig és csippanás,de újra indításkor azt írja ki,hogy: Reboot and Select proper Boot device or Insert Boot Media is selected Boot device and press key.
2022. dec. 13. 15:42
9/14 anonim válasza:
"Igen van konfig"
A logikád kikezdhetetlen.
Most akkor szépen megpróbálod javítani a boot sectort a háttértáron, neten van millió leírás. Ha nem megy, kerítesz egy másikat, arra bármilyen os-t telepítve lehet tovább lépni.
10/14 anonim válasza:
Igazítsd meg a HDD csatlakozását elsőre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!