Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért tünt el a facebook...

Miért tünt el a facebook csoportoknál az anonym bejegyzés irás lehetöség? Egy ideig ment,most eltűnt ez az opcio,admin sem tudja,hiszen naponta többen is posztolnak név nélkül?!

Figyelt kérdés
Facebook név nélküli csoportbejegyzés

2022. dec. 12. 19:17
 1/3 anonim ***** válasza:
52%

Névtelenül posztolnak és az admin nem tud róla vagy nincs ráhatása? Alapvetően ez egy opcionális beállítása a csoportoknak, amit az adminok tudnak ki-bekapcsolni. Ez valahogy ellentmond annak, hogy be van kapcsolva, de az adminnak fogalma sincs róla, kivéve ha átmeneti rendszerhiba miatt nem működik megfelelően - ilyen bármikor előfordulhat rövidebb-hosszabb időre.

A másik lehetőség, hogy az admin nem tud vagy akar konfrontálódni, és játssza a hülyét, csak ne legyen belőle vita.

2022. dec. 12. 19:21
 2/3 A kérdező kommentje:
Az admin azt nem tudja,hogy én miért nem tudok névtelenül posztolni,azaz miért nincs ott nekem az az opcio,.
2022. dec. 12. 20:10
 3/3 A kérdező kommentje:
A csoportnál a bejegyzés irásakor rá kell menni az "irj valamit" fülecskére...alatta kellene lennie az anonym/névtelen bejegyzés fülnek és mellette a "Fénykép" fül.na nekem csak a fénykép lehetöség van
2022. dec. 12. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!