Miért akad el állandóan a papír a nyomtatómban?
Nem, valószínűleg egy 1500 Ft-os pick up roller kopott el benne ami egy gumi görgő. Ezt lehet cserélni. Kb bármelyik számítástechnikai üzletben megoldják neked, ha beviszed. (és persze javítanak nyomtatót)
Ezért ki ne dobd, mert 100%, hogy nincs nagy baja.
Esetleg, ha most volt toner csere vagy elhasználódott a dobegység (úgy tudom ebben van az is különálló (nem tudom cserélted-e valaha) az is okozhat ilyet.
A dobegységet kb. 2-3 éve cseréltem, előtte figyelmeztetett, hogy hamarosan cserélni kell, a toner lesz lassan esedékes. Szétszedtem, amennyire tudtam, semmit nem találtam benne, persze ettől még nem kizárt, hogy van benne valahol egy mikroszkópikus papír.
Rendben, köszönöm, egyelőre szenvedek vele (mivel elég nagy, külön rá kell szánnom magam, hogy valahová elvonszoljam), de ha nem javul meg, majd valamikor rászánom magam.
A görgő lesz az. Kb 90%.
Írd be google " géptípus pick up roller"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!