Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » For honor letöltése? pc game pass

For honor letöltése? pc game pass

Figyelt kérdés

pc game pass-on elérhető a for honor játék le akarom tölteni de ubisoft alkalmazást kér természetesen van fiókom

szóval el kezdeném le tölteni és olyan ablakot dob fel nekem hogy nem vagyok még tag csatlakozzak most rá kattintok a csatlakozz most lehetőségre és be dob egy olyan oldalra hogy vegyem megy a game pass-t de hát ezt már meg tettem

a csatlakozz most felirat felett ez van írva

Játssz a(z) For Honor: Marching Fire játékkal a PC Game Pass segítségével

nekem pc game pass-om van de még se engedi le tölteni ? valaki segítsen könyörgöm mert már ideg görcsöt kapok tegnap óta szenvedek vele hogy el induljon a letöltés

igen tudom hogy ki írtam már a kérdést egyszer de hát a problémám nem oldódott meg kérem valaki szánjon rám egy percet mert az összes játék közül csak a ubisoft játékai nem akarnak működni nálam

2022. dec. 11. 15:14
 1/2 anonim ***** válasza:
Az Xbox fiókod össze van kapcsolva az ubisoft fiókoddal?
2022. dec. 11. 16:18
 2/2 A kérdező kommentje:
igen össze
2022. dec. 11. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!