Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Steam piacon lehet hiba vagy...

Steam piacon lehet hiba vagy csalás?

Figyelt kérdés
A steam pénztárcában volt 12 euró 10 cent, most kaptam egy emailt h le vontak 12 eurót valami Dota 2 "Elveszett Dombok Sisak"- nevű tárgyért, sosem játszottam Dota 2-vel és biztos nem állítottam be ilyen vásárlást főleg nem ilyen magas összegért. Lehet hiba a rendszerben? Vagy csalás? Mit csináljak? Tudok írni a steamnek?

2022. dec. 11. 00:03
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

A Steamnek van terméktámogatási oldala:

[link]

azon belül Vásárlások:

[link] wizard/HelpWithPurchase

azon belül "Terheléseim vannak a Steamtől, amelyeket nem én okoztam":

[link] wizard/HelpWithUnknownCharges

azon belül pedig "Van Steam fiókom":

[link] wizard/Login?redir=%2Fhu%2Fwizard%2FHelpWithUnknownCharges%3Fgamepad%3D0

és ott már tudod jelenteni a problémát.

2022. dec. 11. 00:13
 2/3 anonim ***** válasza:

[link]

Ez egy piaci termék, szóval vagy piacon vetted meg vagy valaki más lépett be és vette meg, utolsó verzióként esetleg arra tudok gondolni hogy korábban létrehoztál rá egy vételi ajánlatot.

2022. dec. 11. 10:47
 3/3 A kérdező kommentje:
Igen, én is erre gondoltam, hogy létrehoztak egy vételi ajánlatot, de nem csináltam ilyet, iylen magas összegért biztos nem, ezért gondoltam megkérdezni H lehet e ilyen hiba vagy csalás
2022. dec. 12. 00:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!