Van valaki, aki ingyen megcsinálná?
Figyelt kérdés
Ismertek valakit, aki az általam elküldött fotót (a kutyámról) nagyjából hasonlóan cartoonizelné? INGYEN! Vagy egy ingyenes weboldalt vagy appot? (Nem avatar készítőt!)
Nagyon szeretnék egy ehhez hasonló képet, de amit eddig találtam, az a közelébe sem ért.
2022. dec. 10. 23:24
2/4 anonim válasza:
Rajzolni ingyen senki se fog. A pék se nyom a kezedbe egy ingyen kenyeret jókedvében.
Rajzfilmes generátort én nem ismerek (toonme-t kipróbálhatod, de nem tudom működik-e állatokkal), de sok online oldal van, ahol skiccesre szerkesztheted a fotód, pl fotor.com.
Ha van hozzá türelmed, AI-val is megpróbálhatsz képet generálni, például MidJourney-vel. Ha kitanulja jól az ember, nagyon szép képeket lehet készíttetni.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2022. dec. 11. 09:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!