Vajon telepíthető a MacOs?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Lenne Nekem itt egy DELL OPTIPLEX 5050 SFF pc-m. Vajon lehetne telepíteni rá a MacOs egyik verzióját, ha egyáltalán lehet nem Apple gépen használni ilyen OS-t?
Intel I5-7500 / 16GB RAM / 2TB HDD
Esetleg tanácsok, lehetőségek, tapasztalatok?
2022. dec. 9. 12:05
1/5 anonim válasza:
Hivatalosan nem.
Illegálisan nézz utána a "hackintosh"-nak.
3/5 A kérdező kommentje:
#1, Tehát akkor elméletileg lehet, gyakorlatilag pedig illegális.
A Hackintosh magyar oldala viszont foglalkozik hasonlóval. Nem szívesen kísérelném meg telepíteni, de elég ,,tiszta" dolognak néz ki azon az oldalon...
2022. dec. 9. 13:52
4/5 anonim válasza:
Ha MAC OS kell, vegyél MAC gépet!
Semmi értelme ilyen hackelésekkel vacakolni, mert soha nem fog normálisan működni.
Miért akarsz egyébként Mac OS-t?
5/5 A kérdező kommentje:
#4, Logikus. Áh, nem szeretnék, csupán érdeklődtem felőle. Jobban szeretem mások véleményét is kikérni, legalábbis megérdeklődni...
2022. dec. 9. 15:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!