Dvd íráskor hogyan tudom jelszóval védeni a fájlaim?
Figyelt kérdés
2022. dec. 5. 00:58
11/13 anonim válasza:
9-vagyok.
Módosítom magam. VHD esetén nem sikerült sehogy beolvasni dvd-ről.
VeraCrypt esetén csak létrehozni nem sikerült a dvd-re csak hdd-re, de aztán átmásolva dvd-re már beolvassa.
Sőt! Ilyenkor már írni és törölni is tudok benne! (pendriveként formázott dvd esetén) Minden megmarad, szuper, nem kell kicsomagolgatni másolgatni pl excel kitöltéskor.
Elnézést a kalamajkáért.
12/13 anonim válasza:
"VeraCrypt esetén csak létrehozni nem sikerült a dvd-re csak hdd-re, de aztán átmásolva dvd-re már beolvassa."
#11: Persze, hisz a DVD egy lassú, úgynevezett harmadlagos memória (adatok mentésére, archiválására való), attól nem is várható el, hogy egy nagy állományt kvázi "valós időben" kezeljen.
13/13 anonim válasza:
A nagy állományt (konténerfilet) már total commanderrel másoltam dvd-re "valós időben". :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!