A Huawei MatePad T8-as tabletbe ha 128 GB-s memóriakártyát rakok, akkor felismeri, vagy az már túl nagy neki?
Figyelt kérdés
A kézikönyvében semmi infót nem látok erről. Ugye nekem a 2Gb RAM-os, 16GB ROM-os van, és nekem kicsi a 16 GB, azért kérdezem hogy egyáltalán mennyi a max kártyanagyság, amit még felismer? Én 128GB-be gondolkodom, de nem tudom, annyi már nagy e neki vagy nem. (Viszonyításképp, azért kérdezem mert kB 5 éve volt egy Samsung Galaxy Pocket 2-m,amibe nem lehetett 4GB-nál nagyobbat rakni, mert egyszerűen túl nagy volt neki)
Köszi előre is a válaszokat.
2022. dec. 3. 10:49
1/3 anonim válasza:
Felismeri, simán megy vele.
Viszont alkalmazásokat NEM fogsz tudni rá áttenni.
2/3 A kérdező kommentje:
Leginkább több GB-s videókat akarok rajta tárolni, szóval az nem probléma :D
2022. dec. 3. 15:20
3/3 anonim válasza:
Rendben.
ExFAT-ot elvileg kezeli a tab, arra érdemes formázni számítógéppel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!