Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogy tudom megnézni, hogy az...

SAMu vagyok kérdése:

Hogy tudom megnézni, hogy az ssd kompatibilis-e a gépemmel?

Figyelt kérdés
Nemrég kinéztem magamnak egy új ssd-t viszont az egyik ismerösöm azt mondta, hogy nézzem meg, hogy kompatibilis-e az én gépemmel. Csakhogy nem tudom, hogy azt, hogy is kellene kiderítenem.

2022. nov. 27. 22:49
 1/8 A kérdező kommentje:
2. SSD-nek menne
2022. nov. 27. 22:51
 2/8 anonim ***** válasza:
Az alaplapon legyen hozzá való csatlakozó.
2022. nov. 28. 01:26
 3/8 anonim ***** válasza:
Talán a specifikációjában megtalálod, mert gondolom a típusa titkos...
2022. nov. 28. 07:43
 4/8 DK-s ***** válasza:

A régebbi gépeket amelyek még nem ismerik az AHCI módot, az SSD nem gyorsította, hanem egyenesen lassította a gépet.

Szerintem erre gondolhatott az ismerősöd, a kompatibilitással.

Nézd át a BIOS-t.

2022. nov. 28. 08:20
 5/8 anonim ***** válasza:

gép - ssd

ennyiből szerinted bárki meg tudja mondani?

Legalább azt mondd meg milyen színű a gép!

Kell az SSD és az alaplap pontos típusa ahhoz, hogy válaszolni tudjunk.

2022. nov. 28. 10:19
 6/8 anonim ***** válasza:
Írod hogy 2. SSD lesz. Ha az működik, akkor a második is fog. Feltételezve hogy van rajta csatoló, és nem utólag jössz rá hogy az m.2 nem fog a SATA-ra rámenni
2022. nov. 28. 13:30
 7/8 anonim ***** válasza:

Privi:

"Alaplap: Intel® Ultra Durable Motherboard with Intel® GbE with cFosSpeed, PCIe Gen3 x4 M.2, HDMI / DVI-D/ D-Sub Ports for Multiple Display, Anti-Sulfur Resistor, Smart Fan 5, RGB FUSION 2.0

A kinézett SSD: Kingston A400 480gb 2,5" SATA III"

2022. dec. 4. 20:05
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha van hely a gépházban, akkor kompatibilis, de komolyabbat is elbírna (PCIe Gen3 x4 M.2) ha van még pár ezer Ft-od. Én nem kérek privit.
2022. dec. 5. 06:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!