Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Instagramon,hogyan lehet a...

Instagramon,hogyan lehet a történetek jelzését kikapcsolni?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Már minden bajom van… eddig nem csinálta ezt az insta… akárki rak ki egy új történetet jön az értesítés egyből és pittyeg a telefonom… sehol nem látom hogy lehet kikapcsolni hogy ne kapjak ez miatt értesítéseket.. inkább már ki léptem de csak jó lenne valahogy kikapcsolni.

2022. nov. 27. 22:12
 1/5 anonim válasza:
Kapcsold ki az insta értesítéseket, ha felhön egy értesítés nyomd hosszan és elvileg van olyan mód hogy értesítések tiltása.
2022. nov. 27. 22:41
 2/5 A kérdező kommentje:
Csak 8 órára tudok mindent kikapcsolni illetve csak az adott illető történeteit tudom némítani nem pedig mindenkiét..
2022. nov. 28. 15:05
 3/5 anonim válasza:
Akkor a beállítások→alkalmazások→kikeresed az instát és ott le lehet tiltani az összes értesítését.
2022. nov. 28. 16:09
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi levettem így a jelzéseket és a hangot is majd meglátom mit segített
2022. nov. 28. 22:17
 5/5 anonim válasza:
Nagyon szívesen.:)
2022. nov. 28. 22:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!