Mennyit érnek a Facebook csoportok?
Figyelt kérdés
Venni szeretnék és emiatt kérdezem.2022. nov. 27. 10:36
2/4 anonim válasza:
Nem érdemes venni. Egyszerűbb építeni. Hasonló áron tudsz fizetősen és akkor célzod is a hirdetést a számodra érdekes Facebook használókra. Nemre, korra, stb.
3/4 anonim válasza:
Nekem van több témában is eladó. Írtam privit! Amit írtak árak sajna reálisak. Én is 2Ft/követő áron adom. 20.000-es csoport a legkevesebb amim van.
4/4 anonim válasza:
Jobb építeni, mint venni én is azt mondom. Ha szakmai segítség kell szólj! Amennyiben magyar piacra építesz ott valóban olcsón lehet építeni és aztán meg organikus lesz. Nem érdemes ilyet venni ha csak nem SOS kell. Amúgy 1 hónap alatt simán 4-5000 tagra felbővíthető 10.000Ft-ből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!