A messenger miért írja ki állandóan hogy elérhető vagyok?
Figyelt kérdés
Gépen kijelentkeztem és ígyis azt jelzi
Mit kellene áttállitani hogy ne jelezze mindig azt?
2022. nov. 26. 22:00
1/7 anonim válasza:
Ez nálam is probléma volt, telefonon bejelentkezve és net közelben egyből "elérhető" voltam.
2/7 anonim válasza:
Dettó, plusz a többieknél is eut mutatja, hiába nem használják épp.
3/7 anonim válasza:
Kapcsold ki az elérhetőség jelzését telefonos appban és asztalin is.
Persze ez esetben te sem látod, hogy ki elérhető, de véleményem szerint ez egy pocsék funkció, mert cak gerjeszti a stresszt: „elérhető, mégsem válaszol” és hasonlók. Ha fontosat akar az ember a másiktól, akkor ezt lexarja, és felhívja telefonon. Ha nem fontos, akkor meg nem számít, hogy nem válaszol.
Tehát kapcsold ki!
4/7 anonim válasza:
Mert mindig is összevissza jelezte az elérhető állapotot, még akkor is, ha már hetek óta nem jártál még internet közelében sem.
5/7 anonim válasza:
Anyamnak is ez van, csak neha geprol jelentkezik be, nincs mas kütyüje.. 24h-ban online mutatja, pedig ki van kapcsolva
6/7 NTBS válasza:
Mert érzékeli, hogy internetet használ az eszköz.
7/7 anonim válasza:
#6 Jelszót változtatsz, és rányomod, hogy mindenhonnan lépjen ki. Ezután kilépsz magad is. Egy hétig nem vagy internet közelében. Majd mikor "visszatérsz" közlik veled, hogy szinte folyamatosan fent jelzett...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!