Milyen tabletet vegyek ha főleg csak p.rnót akarok nézni rajta?
Figyelt kérdés
Böngészni a neten, youtube, p.rnó, egyszerűbb játékok nagyon ritkán. Tcl 10 van most akciósan az megéri?2022. nov. 26. 21:22
2/10 anonim válasza:
Jó lesz ez arra. Lurkó koromban én is valami ehhez hasonló DLS vackokra töltögettem le a videókat aztán este titokban vertem a répát.
3/10 A kérdező kommentje:
Mi az a "DLS"?
Tesztet mondjuk olvastam róla ott eléggé lehúzták..
2022. nov. 26. 21:27
4/10 anonim válasza:
Utánanéztem és nem DLS volt a márka neve, hanem DPS.
DPS Dream 7 volt a készülék neve.
5/10 A kérdező kommentje:
Jah értem. Hát ez a márka már úgy eltűnt mint az uniós pénzek. Ilyen noname hagyott nem akarok. TCL tv-m van és az jó állítólag, azért gondoltam arra.
2022. nov. 26. 21:33
6/10 anonim válasza:
Nem egy erőmű, tárhely is kevéske.
Kicsit drágább, de őt ajánlanám:
Erős, 8 magos kirin proci, 64Gb tárhely, ha esetleg videókat, játékokat töltesz le, 4Gb Ram, FHD kijelző, Type-C.
Ha viszont pontosan 45 ezred van, akkor valami Lenovo-t, vagy Huawei-t nézz 45-ért ezeket is kapsz.
7/10 anonim válasza:
Vagy ha a TV támogat screen share-t, akkor telefonról áttudod küldeni a képet TV-re.
9/10 anonim válasza:
Ezekre neked nem kell drága nagyon jó tablet egy olcsó is megteszi.
10/10 anonim válasza:
Videókat a legolcsóbb is lejátszik, senkit nem érdekel, mit akarsz nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!