Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hirtelen fps zuhanás. mi...

Hirtelen fps zuhanás. mi lehet ennek az oka?

Figyelt kérdés

semmi nem fut a háttérben és nem online a game. Egyik percről a másikra történt ez. Mi lehet a baj? Víruskeresőt futtattam, nem talált semmit. teljesen kezdő vagyok ezen a téren.. mit csináljak?

windows 11 fut rajta, szinte napi frissítéssel.

2022. nov. 25. 11:02
 1/9 A kérdező kommentje:

hp 255 g8 ryzen 5

proci: AMD Ryzen5, 6 magos

videókártya: AMD Radeon™ Vega 8

8 gb ram

512 gb ssd

2022. nov. 25. 11:10
 2/9 anonim ***** válasza:
Túlmelegedés? Mérted hány fokosak a hardverek? Ha nem, akkor az AMD beépített illesztőprogramjával is tudod mérni
2022. nov. 25. 11:19
 3/9 A kérdező kommentje:

Kaptam egy hibaüzenetet az előbb. Ez lehet a probléma, nem?

Windows Update may have automatically replaced your AMD Graphics driver. Hence, the version of AMD Software you have launched is not compatible with your currently installed AMD Graphics driver

2022. nov. 25. 11:28
 4/9 anonim ***** válasza:
68%

Lehet probléma

Plusz még 100 más háttérben futó dolog

2022. nov. 25. 11:32
 5/9 anonim ***** válasza:
52%

Mivel mi innen max.tippelgetni tudunk, és semmiképp nem tudjuk a gyakorlatban megjavítani a gépedet, javaslom, szakemberhez fordulj. A hibaüzenet, amit írtál, az azt jelenti, idézem:

Lehet, hogy a Windows Update automatikusan kicserélte az Ön AMD grafikus illesztőprogramját. Ezért az Ön által indított AMD szoftver verziója nem kompatibilis a jelenleg telepített AMD grafikus illesztőprogrammal.

Downgrade-elj, vagy fordulj szakemberhez, ha nem értesz hozzá!

De más is lehet...

2022. nov. 25. 11:44
 6/9 A kérdező kommentje:

cpu: 50-55 fok

gpu: 40-45 fok

Igen, valszeg az lesz, de előtte azért itt is megpróbálkoztam ezzel az oldallal..hátha

Leszedtem az illesztőprogit, így sem lett jobb a helyzet

Szóval ma viszem is egy szervízbe

2022. nov. 25. 12:01
 7/9 anonim ***** válasza:
A hibaüzenet miatt ne vidd el szakemberhez, szedd le az AMD oldaláról a ddu programot ( [link] ezzel le tudod törölni az illesztőprogramot, majd szedd le az AMD oldaláról újra a megfelelő drivert és kész is
2022. nov. 25. 14:34
 8/9 anonim ***** válasza:
2022. nov. 25. 14:35
 9/9 A kérdező kommentje:

Leszedtem az illesztőprogit és mindent megcsináltam, így is rossz volt a sztori.

Most újrarakom, azt írják hogy úgy megjavul a probléma. Kíváncsi leszek rá..

Mellesleg ezt a hibát garanciálisan megcsinálják nem? Merthát nem az én hibám hogy rossz illesztőprogramot rak rá a windows..

2022. nov. 25. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!