Hirtelen fps zuhanás. mi lehet ennek az oka?
semmi nem fut a háttérben és nem online a game. Egyik percről a másikra történt ez. Mi lehet a baj? Víruskeresőt futtattam, nem talált semmit. teljesen kezdő vagyok ezen a téren.. mit csináljak?
windows 11 fut rajta, szinte napi frissítéssel.
hp 255 g8 ryzen 5
proci: AMD Ryzen5, 6 magos
videókártya: AMD Radeon™ Vega 8
8 gb ram
512 gb ssd
Kaptam egy hibaüzenetet az előbb. Ez lehet a probléma, nem?
Windows Update may have automatically replaced your AMD Graphics driver. Hence, the version of AMD Software you have launched is not compatible with your currently installed AMD Graphics driver
Lehet probléma
Plusz még 100 más háttérben futó dolog
Mivel mi innen max.tippelgetni tudunk, és semmiképp nem tudjuk a gyakorlatban megjavítani a gépedet, javaslom, szakemberhez fordulj. A hibaüzenet, amit írtál, az azt jelenti, idézem:
Lehet, hogy a Windows Update automatikusan kicserélte az Ön AMD grafikus illesztőprogramját. Ezért az Ön által indított AMD szoftver verziója nem kompatibilis a jelenleg telepített AMD grafikus illesztőprogrammal.
Downgrade-elj, vagy fordulj szakemberhez, ha nem értesz hozzá!
De más is lehet...
cpu: 50-55 fok
gpu: 40-45 fok
Igen, valszeg az lesz, de előtte azért itt is megpróbálkoztam ezzel az oldallal..hátha
Leszedtem az illesztőprogit, így sem lett jobb a helyzet
Szóval ma viszem is egy szervízbe
Leszedtem az illesztőprogit és mindent megcsináltam, így is rossz volt a sztori.
Most újrarakom, azt írják hogy úgy megjavul a probléma. Kíváncsi leszek rá..
Mellesleg ezt a hibát garanciálisan megcsinálják nem? Merthát nem az én hibám hogy rossz illesztőprogramot rak rá a windows..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!