MIlyen jó powerbankot tudtok 20000mAh vagy felette, USB-C outputtal?
Figyelt kérdés
2022. nov. 22. 19:38
1/2 anonim válasza:
Én egy 20000-es xiaomi-t használok, teljesen elégedett vagyok vele.
2/2 anonim válasza:
Én egy sima alza hulladékot vettem... hirtelen kellett egy, ott jártam náluk, megvett.
Nagyon meglepődtem, hogy mennyire jó. A 20e mah reális. Gyorstöltéssel viszi a xiaomimat. Két készülék egyidejű töltése esetén már nincs gyorstöltés. Az usb-c portja pedig kimenet és bemenet is lehet.
Saját maga nem tölthető amúgy gyorsan, de nálam ez nem igazán szempont, így erre rossz pontot nem tudok adni.
pbc20cf van ráírva.
Valszeg ez lenne...
Nyilván én még a viktorisztáni csodás gazdasági fellendülése előtt vettem, asszem tavaly karácsonyra, 8 ezerért. Ez a mosatni ár fogalmam sincs hova helyezi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!