Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Van egy Canon scanner-nyomtató...

Van egy Canon scanner-nyomtatóm. Kiírja hogy nincs egy tintatípus, de attól scannelni miért nem enged?

Figyelt kérdés

A típusa MP990. Három éve nincs benne tinta, sose nyomtattam vele, csak scanneltem.

Erre kiírja: A következő tintatípus kifogyott. Cserélje ki a tintatartályt.

Mi lelte most hirtelen?

mi köze van a scannelésnek ahhoz, hogy nincs fekete tintám????

2022. nov. 21. 22:16
 1/5 A kérdező kommentje:
és most nem is hagy scannelni ez miatt
2022. nov. 21. 22:34
 2/5 anonim válasza:
Sajnos ezek a canonok ilyenek. Lehet, hogy elmozdult benne a tintapatron, utána nem enged scannelni, csak ha raksz bele teli patront. Én is így jártam, ráadásul hiába vettem bele feketét, színeset is kér a rohadék.
2022. nov. 21. 23:27
 3/5 CspCsj ***** válasza:
Ilyenkor a STOP gomb megnyomására sem indul a szkennelés? (esetleg 5 másodpercig tartsd nyomva)
2022. nov. 22. 00:17
 4/5 anonim ***** válasza:
Mert ez ilyen...vidd be számtechboltba, kinullázzák az üres patront és tudod használni szkennelésre
2022. nov. 22. 09:01
 5/5 A kérdező kommentje:

Nem engedi a stop ra sem.

Most kicseréltem a patront, amit szeretett volna, Újra működött a scannelés. Na mivel újravettem azt az egy patront (fekete) gondoltam akkor nyomtatok fekete fehérbe. Erre fel kiírta hogy most meg három patron üres, töltsem újra. Így újra nem tudok scannelni!

Nincs erre a hibaüzenetre valami billentyűkombó, hogy át lehessen lépni? Megőrülök tőle! Nem tudom számtechn boltba cipelni.

2022. nov. 29. 23:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!