Miért nem tudok bejelentkezni az EA accountomba?
Figyelt kérdés
Szvl ez egy bonyolult sztori mert van egy xboxom és azon ami van fő account annak volt egy email címe amit megváltoztattam mert nem a sajátom volt,(az email címet amit megváltoztattam nevezzük #2e nek és amire megvátoztattam azt pedig #1e nek) de mielőtt megvátoztattam a régi emailt az újra, létrehoztam 1 fiókot a #1e email címmel. És most gépen az xbox konzol társ alkalmazásnál azt írja hogy az email cím az a #2e. Viszont itt gépen a sima xbox alkalmazásba megvettem a game passt és próbáltam letölteni a fifát de amikor megnyitotta az EA alk.-zást akkor rányomtam hogy xboxal jeletkezzen be, viszont amikor belépett egy olyan accountal volam be amit még sosem láttam. De amikor simán megpróbáltam belépni az EA-be az email #2e-vel akkor azt írta hogy nincs fiókom, pedig kell lennie mert amikor az xboxon játszottam akkor is már játszottam EA-s játékokkal. De amikor a #1e emailel léptem be akkor is egy olyan accountba dobott be amit még sosem láttam, szvl most nem tudom mit kéne csinálnom. (amikor az xbox alkalmazás megnyitja az EA-t mert ott kell letölteni a fifát, akkor azt írja hogy vegyem meg mert ugye nem tudja hogy én megvettem a fifát már a game passen belül)2022. nov. 20. 11:34
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!