Vettem egy gamer szettet.A billentyűzet amikor áramot kap villan egyet és nem világít a neon(vagy hogy hívják) Mit kell csinálni???
Figyelt kérdés
2022. nov. 18. 19:48
2/10 A kérdező kommentje:
Aoas a márkája
2022. nov. 18. 19:50
4/10 Noren1989 válasza:
5/10 anonim válasza:
11ezerért gémer szett? Csodás! Küldd visszanagyon gyorsan!
6/10 CspCsj válasza:
Alul, az FN-től jobbra lévő gombot próbáltad?
7/10 anonim válasza:
Egy normális gamer cuccban két billentyű kerül ennyibe.
Ennyi pénzért ennyi jár. Hulladék.
8/10 anonim válasza:
Konyorgom egy olcso, irodai munkara tervezett HP v. Dell vezetek nelkuli bill+eger szett ennel tobbe kerul, es abban se csiricsare szines roman vilagitas, se fejhallgato, se semmi nincs. Igaza van az elottem szoloknak: ez nem gamer szett, ez egy kispenzu de nagyravagyo csoringereknek keszitett parasztvakitas, ahhoz kepest viszont jo dragan.
10/10 anonim válasza:
#9 oszt' akkor mi van? Az ido 99%-aban angolul hasznalom, hamarabb kezdtem szamitogepen barmit is csinalni mint hogy egyaltalan lettek volna magyar billentyuzetek ugyhogy ezt szoktam meg, es amugy, igy is megertetted mit akarok leirni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!