Mire jó a developer mode alkalmazás?
Figyelt kérdés
Letöltöttem tvre. Írták itt egy kérdésemre hogy azt töltsem le, de mire is jó?2022. nov. 16. 10:36
1/4 anonim válasza:
Ha nem tudod mire jó, nincs rá szükséged. Alkalmazások fejlesztését segíti.
2/4 anonim válasza:
"Írták itt egy kérdésemre hogy azt töltsem le" És mit írtak, mihez kell neked? Mi volt ott a kérdésed?
3/4 A kérdező kommentje:
Annyi a lényeg hogy van egy tévém régebbi, webos okos tv , és kéne egy alkalmazás amit sehogyan se tudok rá letölteni van egy LG store alkalmazás de ott nem találja azt az appot ami nekem kell, rákerestem googlebe ott sikerült találnom az alkalmazásról letöltést, de azt írja ha rá megyek, hogy nincs támogatva a letöltés. Esetleg ezt valahol állítani lehetne hogy engedje letölteni?. Fel mentem a LG store oldalra ott megtaláltam az alkalmazást, de sehol nem látok letöltést. Így foggalmamsincs hogy férhetnék hozzá az alkalmazáshoz Állítólag olyat is lehet, hogy leszedem gépen az apkt rá másolom pendrivera, és tévébe bedugom és onnan telepítem fel. Csak hát itt meg az a baj hogy alapértelmezés szerint a tv csak a videókat és a képeket látja.
2022. nov. 16. 12:19
4/4 anonim válasza:
Nem támogatja a tv, nem fog menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!